Päivitetäänpä tätä Roikaleiden treeneblogiakin taas piiiitkän tauon jälkeen. Kävimme tänään aamupäivällä Vennissä treenailemassa neljän koiran voimin. Lotta ja Nuka suorittivat estintää. Velho jälkeä ja Guru hakua.

Velho vetaisi syntymäpäivänsä kunniaksi pari jälkeä. Eilisen jälkitreeniohjaaja Paulan neuvoa noudattaen tehtiin Velhon toisesta jäljestä huomattavasti pidempi, kuin tähän mennessä on tehty. Molemmat jäljet sisälsivät myös mutkan, josta tuli lisähaastetta. Ensimmäisen jäljen kohdalla oli Velholla pari pientä haeskelua, mikä saattoi johtua myös tuulen suunnasta. Tuuli oli painanut jälkeä hieman sivuun. Heti perään otettiin toinen, pidempi jälki, mikä kuljettiin varmasti ja tasaisesti kuin juna kiskoja pitkin. Molempien jälkien päässä odotti ansaittu lihapullapalkka!

Guru harjoittelee hakuilmaisua, mikä Gurulla on haukkuminen maalimiehen luona. Gurulle tehtiin pari muutaman kymmenen metrin mittaista pistoa, jossa maalimies haukuttaa sitä. Molemmat pistot sujuivat mallikkaasti. Guru ampaisi innolla hakemaan maalimiestä, joka löytyi helposti ja jäi hyvin haukkumaan maalimiehen luo lihapullapalkan toivossa. Hienoa, että maalimies on alkanut Gurun mielestä olemaan niin siisti juttu, että se jää maalimiehen luo haukkumaan tämän löydettyään. Jatkamme tämän asian vahvistamista tulevissa treeneissä!

Maria lisännee blogiin Lotan ja Nukan treenikuulumiset jahka on kotiutunut agikisoista.

 

Velho jäljellä.

 

Lihapullia. Nam!

 

Guru hakee maalimiestä.

 

Saiskohan sitä lihapullaa vaikka näin haukkumalla.