Jälleen kerran kävimme valloittamassa Vennin Roikaleen voimin - mukana menossa olivat tänään Minna ja Särö, Jenni ja Milo-collie, Maria Lotan ja Nukan kanssa sekä Hanna Gurun ja Velhon kanssa. Ja kahdet lumikengät!!! :) Sää oli mitä mainioin, mutta yksikään meistä ei ollut muistanut ottaa kameraa mukaan. :) Kuvia sitten seuraavalta kerralta..

Maria: Nuka aloitti homman ilmaisutreenillä, joka meni todella hienosti! Minna löytyi kuusen alta, haukun Nuka muisti omatoimisesti samoin kuin ohjaajalle palaamisen!!! Hienoa!!! Tosin ohjaajalle palatessa piti käydä merkkaamassa yksi pieni puu, mutta sen siitä saa kun ei hoida noita ulkoilutushommia kunnolla ennen toimiin ryhtymistä. ;)

Lotalla oli upottavassa hangessa kaksi mummoa metsässä ja liikkeelle lähdettiiin Lotan kanssa eri suunnasta kuin mistä mummot olivat sinne menneet. Matkalla oli Nukan ja Särön ilmaisupaikka ja sen Lotta kävi tutkimassa ja merkkaamassa tarkasti. Myös maalimummojen jäljet löytyivät helposti ja maaleille Lotta eteni innokkaasti myös umpista, vaikka selvästikin ensimmäisen näköhavainnon jälkeen yritti vielä pysyä polulla, josko ei kovin tarvitsisi umpista mennä. Hyvin löytyi ja koira oli edelleen hyvin onnellinen. Jibii!!

Nukan varsinainen etsintä sitten taas meni sekin todella hienosti. Nuka lähti luvan saatuaan kuin tykin suusta, kävi vähän nuuhkimassa Gurun ja Milon aluetta, mutta tuoreemman ilmavainun saatuaan riensi heti omalle alueelle. Muisti kuitenkin odottaa minuakin välillä. Ensimmäisellä maalilla toimi loistavasti, toisella omatoimisen ilmaisun jälkeen lähti palaamaan ohjaajalle, mutta kun näki minun tulevan vastaan, kääntyi takaisin ja olisi jatkanut etsimään varmaan jo seuraavaa maalimiestä (jota ei siis edes ollut). Pyysin Nukan luo ja kysymyksestä "Missä?" Nuka viiletti takaisin maalimummolle. :)
Kaiken kaikkiaan omien koirieni osalta tämän päiväiset etsinnät menivät hyvin.