Taas on jäänyt monet reenit raportoimatta, mutta parempi joskus kuin ei silloinkaan.

Vennissä kävimme lämpimänä kesäiltana kokoonpanolla Arja&Väiski ja Inga&Tsabba ja Riska. Koska reeneissä ei enempää osallistujia ollut, tekivät kaikki koirat kaksi etsintää. Maalimiehiä ei luonnollisesti ollut yhtä enempää ;) Kuvan luulin ottaneeni Väinöstä, mutta ei sitä sitten kuvassa näkynytkään, nopia on koira. Itse henkilökohtaisesti olin varustautunut sadetakilla, Nokialaisilla ja fleecellä, vaan eihän se sitten satanutkaan. Kovasti paistoi kuumasti aurinko etsijöille, varsinkin ylämäkeen juostessa.

Tsabba urheili ekalla etsinnällä oikein kunnolla, ensin pikkulinnun paimennusreissu ja sen jälkeen pakonomaisia palaamisia Väiskin ja Riskan aiemmille jäljille pikkasen väärään suuntaan. Lopulta Sapiska luovutti vanhat jäljet ja kävimme löytämässä Arjan, joka oli sääskiä syöttänyt jo jonkin aikaa mättäällä. Tsaban toinen etsintä olikin sitten oikein mallikas ilmavainu, kyllä se osaa kun vain sattuu kiinnostamaan tai pikkulinnut ei lennä just nokan eestä.

Riska yllätti olemalla hieman rauhallisempi kuin viimeksi. Sillähän on ollut reilua ylilatautumista suoritukseen, mikä on sitten hieman hermostuttanut koiran omistajaa ja haitannut kaikella tapaa koiran ja ihmisen välistä kommunikaatiota. Mitra antoi vinkin tyhjällä jäljellä käyttämisestä ennen varsinaista etsintää ja sitä varmaan kokeilemmekin vielä. Nyt siis kuitenkin selvittiin vähemmällä tärinällä ja voihkimisella. Ilmaisua reenaillaan Riskan kanssa kovasti. Arja antoi maalimiehen ominaisuudessa rohkaisevaa palautetta koiran käyttäytymisestä, joten eikhän se siitä luonnistu!

Väiskistä Arja voi kertoa enemmän. Arja ja Väinö ovat joka tapauksessa reenailleet ittekseen ja Väiski on kyllä hyvin jyvällä hommasta. Ilmaisua ehkä sitten lähitulevaisuudessa alkavat suunnittelemaan?