Tänään oli mitä mainioin ilma etsintäreeneihin ja pelottomasti Inga, Maria ja Minna ajelivat koirineen jälleen kerran Vennivaaraan. Pakkanen oli mukavan kirpeä, aurinko paistoi ja koirilla oli virtaa. Lumikengät oli kova sana Nauru

 

Minna: Särön edellisistä reeneistä oli ainaki puoli vuotta, joten otettiin pari askelta taaksepäin eikä alotettu kauhean vaikeasti. Ensin pieni ilmasun mieleenmuistuttelu lyhyellä matkalla ja yhellä helpolla maalimiehellä, eli löytö, pieni palkka, luoksetulo, palkka, näyttö ja iso palkka. Niinku arvelinki, niin eihän se enää ollu muistissa että sieltä mummolta pitäis palata takasi ohjaajan tykö. Annoin sille kuitenki pienen mahollisuuden oivaltaa asia itte, mutta ku lamppu ei syttyny niin pyysin luokse, palkkasin ja pyysin näyttämään ja hienosti meni. Aikalailla täsmälleen sama homma hieman isommassa etsinnässä. Käytiin poimimassa Maria-mummo vähän syvemmältä mettästä, eikä lamppu syttyny vieläkään. Luoksetulossa tuli kyllä ihan vahingossa melkein oikeaoppinen sivulletulo Cool Mutta ei se haittaa, vaikkei se sieltä vielä muistunukkaan mieleen, pääasia että apinalla on intoa tehä ja malttia keskittyä kuitenki siihen työhommaan. Ilmasun lopullisesta muodosta en ole vielä ihan varma, täytyy vielä vähän suunnitella että miten sen sitten joskus haluaisin toimivan..

 Inga/Riska: vahingo(i)sta viisastuneena päästin Riskan ensin tyhjälle alueelle, jonne se paukahtikin kuin kuoharipullon korkki. Odottelin lähtöpisteessä ja suurimmat paineensa juossut koira palasi takaisin vähän vähemmän tohkeissaan. Tätä jatketaan!

Sitten tien toiselle puolelle ja ohjaaja valitsee väärän reitin keliolosuhteet ja oman kuntonsa/varusteensa huomioonottaen. Riska oli lähtötilanteessa hyvin ohjattavissa ja lähti toivottuun suuntaan, lopusta minulla ei ole näköhavaintoja. Ihminen on hangen vanki, vapaa on vain umpihanki. Maalimiehet löytyivät ja haukkuilmaisuakin oli tarjottu. Maalimiehillä oli myös haastetta palata minua vastaan tarkemmin määrittelemättömään paikkaan umpiseen, mutta ensi kerralla taas viisaampana :)

Inga/Tsabba: Tsaballe otettiin ilmaisuharjoitukset kahteen eri suuntaan lyhyeltä matkalta. Toinen oli jo aika näpsäkkä paluu ohjaajan luokse ja takaisin maalille. Näitä jatketaan nyt pari seuraavaa kertaa vielä ennen kuin pikkuneidiltä vaaditaan enempää. Kun ilmaisu saadaan selkeäksi, kokeillaan sitten vähän kauempaa ohjaajan luo palaamista.

 

Lotta

 

 

 

Riska

 

 

 

Särö

 


Nuka

 

 

Tsabba

 

 

Ei paljon pakkaset haittaa Cool