Roikaleet ovat taas hyvin roikalemaisesti unohtaneet saattaa toimintansa blogin kautta julkisuuteen. Hiljaiseloa ei ole silti eletty, vaan roikaleisiin on saatu jopa uutta verta!!! Tai ainakin foorumille lisää kirjautuneita käyttäjiä.  Viikon sisään on taidettu pitää kolmet treenit, joista allekirjoittanut on osallistunut kaksiin. Toramolla oli pidettiin noin viikko sitten kuutamotreenit ja todettiin, että led-valot vilkkuvat iloisesti etsintäliiveissä ja näkyvät hyvin ja kulkuset ovat aivan loistava ja vallan tarpeellinen lisä treeniliiveihin. Opittiin myös sen verran, että Nukan kertova ilmaisu on siinä määrin kuosissaan, että jos emäntä ei ensimmäisellä hakukerralla ehdi maalimiehelle, niin Nuks tulee hakemaan emännän uudestaan. Ja näinhän sen ilmaisun pitäisi mennäkin!!! 

Sitten ASIAAN! Tänään oltiin Vennissä kolmen naisen ja 5 koiran voimin. Pakkasmittari näytti pariakymmentä astetta ja tuulikin aloitti jossain vaiheessa. Mutta ei se mitään. Lunta on juuri sopivasti, vielä ei lumikenkiä tarvita (joskaan ei niistä varmaan haittaakaan olisi ollut). Felipe harjoittelee kertovaa ilmaisua ja on kovasti mielissään touhusta ja pääsemässä hyvin jyvälle siitä, mikä on jutun juju!

Lotta osoitti taas kerran olevansa aika nekku. Kun emäntä rämpi syvemmällä lumella aukeita paikkoja, kulki musta ruustinna puiden alustoja pitkin, joissa lunta oli vähemmän. Ja sitten polkua pitkin mahdollisimman pitkälle ja vasta varmistuksen jälkeen umpiselle ja maalille. Ei nimittäin hukkaa energiaa tuo koira, vaikka intoa (ja ääntä!!!) riittää kyllä. Hienoa oli huomata, että ilmeisesti Arthroflexit ovat oikeasti tehokkaita, sillä välissä kun ne olivat muutaman viikon loppuneet, Lotta ontui paljon herkemmin ja nyt taas kun niitä on noin kuukauden päivät syöty, on ontuminen vähentynyt huomattavasti!!! Enpä olisi uskonut, mutta hyvä, että tuli kokeiltua!!!!

Guru sitten taas löysi maalit hienosti, mutta seuraavaksi aletaan keskittymään siihen, että palkan saa tosiaankin vain haukkumalla, ei räppäämällä tassulla. Eli nyt varmaan vähän aikaa maalit seisovat tai ovat jossain kiipeilypaikoissa ja palkkaavat haukkua heittämällä herkkuja yksi kerrallaan turvallisen etäisyyden päähän. Jees. 

Nuka vuorostaan sitten etsi mainiosti näiden harjoitusten isoimman alueen. Nosti vanhat jäljet, muttei lähtenyt niille suin päin ryntäilemään, totesi vain, että tästä on edelliset menneet, ei oo meiän juttu. Ja sitten hienosti ilmavainulla paikallisti maalit. Nyt eka kertaa pitkään aikaan meinasi vain unohtaa, että haukun ja eka palkan jälkeen pitäisi itsenäisesti palata hakemaan se emäntä. Meinasi tällä kertaa jäädä syömään loputkin herkut, kun kerta näkösillä olivat. Kutsusta tuli kuitenkin innoissaan ilmaisemaan ja vauhdilla johdatti sitten maalimiehille. Hyvä hyvä. Ens kerralla maalit pitää lopun herkkuaarteen piilossa, ettei tuu houkutusta jäädä sitä päivystämään.Tässä vielä autolle palannut kuuraparta:

 

Velho sitten taas meinasi suoraan autosta kaahottaa maaleille, vaikkakin malttoi viimein hakea emännänkin mukaan. Velhokin on alkanut harjoitella kertovaa ilmaisua, joten maalit pidetään helppoina ja lähellä, jotta homma kirkastuu. Lopuksi Velhoa leikitettiin oikein kunnolla lumipalloilla ja hangessa juoksuttamalla. Maria vei tällä kertaa voiton, ei saanut Velho kiinni. Ens kerralla asetelmat voi olla jo ihan toiset. Tai viimeistään keväthangilla, jotka kantavat koiran, mutta eivät allekirjoittanutta...

 

Seuraavia treenejä on suunniteltu lauantaille, palaamme asiaan!!!

 

M