Eli testasimme tiistai-iltana Rokea hakureeneihin -> ei tule onnistumaan siinä tarkoituksessa. Ehdimme tehdä Gurulle yhden (supernopean) etsinnän, jonka jälkeen koiranulkoiluttajia alkoikin tulla joka suunnasta. Yritimme vielä vaihtaa vähän paikkaa Roken tienoilla, mutta jouduimme luovuttamaan. Hannan ja Gurun lähtiessä jo kotiin ajoimme (Minna, Särö, Inga, Tsabba ja Riska) Minnan autolla tuttuun Venniin.


Yksi räpsäisy kaikista


Riskalle tehtiin vähän pidempi etsintä vaihteeksi. Se on nyt harjoitellut parit viime kerrat ilmaisua lähimummoilla, joten ajattelin antaa sen välistä juostakin. Ja iloisestihan se Minna löytyikin, vaikka olikin jänkää ja ojaa välissä. Ilmaisua täytyy harjoitella vielä kovasti, haukkua lähdetäänkin hakemaan ensi kerralla uudella taktiikalla..

Riska

1575455.jpg


Gurun kanssa ehdittiin reenailla Rokella ja Guru kyllä näyttikin, että tämä poika on toiminnan perusajatuksen sisäistänyt. Se irtosi välittömästi ja kävi löytämässä hämmästyneen Minnan ennen kuin me perässähiihtäjät ehdimme kissaa sanoa. Nätisti Guru vielä palasi Hannan luo maalimieheltä ja johdatti perässäkulkijat löydölle.

Guru

1575457.jpg


Tsabba irtosi oikein reippaasti jo heti alueen reunassa. Vähän häiriötä tuli auton luona kiinni olevasta Riskasta, mutta Minna löytyi ja lopulta palasimmekin autolle aivan yhdessä tuumin. Tsabba alkaa päästä hajulle tästä hommasta!

Tsabba oli liian nopea kuvaan :)
1575458.jpg
 

Särö oli virtaa täynnä Vennillä pikku toipilasajan jälkeen. Irtipäästämisen jälkeen meni kymmenisen minuuttia ku se vaan onnessaan laukko ympäri mettiä ihan vaan siitä riemusta että saa juosta. Sitte ku oli suurimman paineet purettu, niin alko nenäki toimimaan ja Inga löyty kuusenperseestä :) Ens kerralla pitänee ottaa ensin ilmaisuharjoitus helpolla maalimiehellä että varmasti muistuu mieleen että mitä tässä nyt piti tehä ja sen jälkeen vasta isompi etsintä.

Lavastettu tilannekuva :D
1575459.jpg