Kolme naista ja viisi koiraa olivat Vennivaaran lumisessa maastossa treenailemassa hakuja. Ekalla maalimiehellä vähän veresteltiin muistia, mutta toisella jo oltiin kovasti päteviä kaikelta ja kaikkien osalta.

Hanna ja Guru aloittivat pirteällä suorituksella. Guru opettelee haukkuilmaisua, joka toisella maalimiehellä irtosi varsin mallikkaasti. Maalimiehillä myös viivyttiin ohjaajan saapumiseen asti,  mikä ilolla huomioitiin.

Sitten Tea ja Tiuhta kävivät tekemässä sunnuntaikävelytyyppisen kierroksen metsässä ja maalimiehiähän sieltäkin löytyi! Tiuhta ottikin oikein ammattimaisia ilmeitä jälkimmäisenkin maalimiehen löydyttyä. Helppoa ja mukavaa, ajatteli Tiuhta.

Velho ja Hanna tekivät samanlaisia löytöjä metsästä heti Tiuhtan ja Tean perään, ja voi niitä Velhon onnenhetkiä maalimiesten löytyessä! Sympaattinen kaveri.

Riskan tavoitteena oli tehdä kaksi kohtuullista haukkuilmaisua. Alku meni plörinäksi koiran painattaessa miljoonaa kaukaisuuteen maalimiesten kuva mielessään, todellakin ihan mitä reittiä haluaa. Eka ilmaisu oli kohtuullinen, toinen suorastaan erinomainen. Taitava maalimies Hanna haukutti Riskaa lähes yhtäjaksoisesti ohjaajan saapumiseen asti. Siis ilmaisuihin olin tyytyväinen, koiran hallittavuuteen (mihin??) en.

Seuraavaksi Tsabba teki kaksi perusnättiä hakua. Vähän oli maalimieheltä paluu "hithanolosta", mutta muuten kuvio oli ok ja koira tiesi etsivänsä. Kesän ahkera jäljestäminen näkyi kyllä suorituksessa, mutta noooh.

Harkat olivat erityisen kivat, koirat taitavia ja ohjaajat punaposkisia :)