Torstai-illan harjoitukset hakuiltiin uudessa paikassa Imarin syvissä metsissä. Paikka oli suosittu sääskien ja muiden saman heimoisten verenimijöiden keskuudessa, mutta muuten saimme olla aivan itseksemme. Maasto oli pääasiassa ryteikköä ja jänkää, ja kyllähän vaihtelu virkistää :) Paikka vaikutti kaikin puolin mielenkiintoiselta. Lähiseudulta löytyy myös rinnettä, kivikkoa ja mm. laavu. Päätimme siis palata samoille kulmille seuraaviinkin harkkoihin.

RoiKALE otti ilolla vastaan uuden jäsenen ryhmään, Halla ja Heidi tervetuloa mukaan! Roikaleen mallia uudelle kanssaharjoittelijalle näytti kunniakkaasti (?) Inga myöhästymällä reeneistä "vaatimattomat" 20 min. Pahoittelut saapumistamme sääskien seurassa odottaneille.

Ilta oli heinäkuisen lämmin, menomatkalla bensa-aseman lämpömittari näytti +26 C. Kaikki oikean kesän merkit olivat muutenkin käsillä: kesäturkkiset koirat, Marialla pussi isoja, upeita kirsikoita, maalimiehen housun punttia ylös kiipeävät muurahaiset ja tietenkin sääskiöljyt. Roikaleen historian ensimmäisiin Imarin reenailuihin osallistuivat Minna&Särö&kamera, Maria&Nuka, Heidi&Halla, Arja&Väinö&mieheke ja Inga&Riska&Tsabba.

Maria ja Nuka: Nukan ensimmäinen Imari-etsintä meni paremmin kuin hyvin. Piiiiitkän tauon jälkeen pelkäsin, ettei Nuka enää edes muista, mistä tässä on kyse, mutta tokihan olin väärässä. Emännän heikohkon liikkumisen vuoksi etsintä otettiin leiripaikan lähistöön ja muut koirat olivat niin lähellä, että jos Nukalla ei etsintä ois kiinnostanu, nii ois Hallakin saanu siitä kosiomiehen. Mutta ei. Nuka oli tuhannen innoissaan, kun tultiin tieltä metsän puolelle, painatti ilolla maalille, haukkui merkistä, palasi mun luo häntä suorana, haukahti ja "missä" -kysymyksestä palasi yhtä vauhdikkaasti maalille haukkumaan ja palkalle. :D Jee!! Taitava poika. Otettiin vielä ihan lopuksi vastaava treeni ryteikköönpään ja sekin meni ihan hienosti, vaikka Riska yritti häiritä suoritusta. Nunnusta voipi vain sanoa, että työmoraali on kohillaan ja uusi juttu, kevythäkissä odottelu, ei vaikuttanut millään tavalla suoritukseen, pitkästä tauosta puhumattakaan. Seuraavat treenit taidetaankin sitten tehä emännän jalka paketoituna Rokualla..



Väinö

vin2.jpg


vin.jpg


vin3.jpg



Nuka

nuka2.jpg


nuka3.jpg


nuksu2.jpg



Tsabba

tsapiska.jpg


tsabba.jpg


tsabba3.jpg



Halla

halla.jpg


halla2.jpg


halla3.jpg



Riska

riska.jpg


riska2.jpg


tuumailua.jpg



Särö

apina2.jpg


apinalhtee.jpg


apina3.jpg