Ja taas Vennissä! Keli oli todella pehmeä, mutta urhoollisesti olosuhteita uhmaten paikalle olivat saapuneet Hanna, Velho, Guru, Maria, lumikengät, Tsabba, Riska ja Inga. Harmaasta aamusäästä kehkeytyi aurinkoinen iltapäivä Marian tuodessa lupaustensa mukaisesti paistetta mukanaan Leviltä.

Inga:

Tsabba jatkoi ilmaisuharjoituksia entiseen tapaan. Pikkukoiran mieli oli iloinen ja olemus tarmoa täynnä, vaikka upottavassa hangessa pitikin loikkia eeskahtaalle...Ilmaisu etenee omalla painollaan. Vaikka vielä läpimurtoa ei ole saavutettu, toistojen kautta edetään.

Riska kokeili nyt toisen kerran peräkkäin ensin tyhjää, tallattua aluetta. Se ilmaisi muutamalla haukulla Gurun jäljiltä jääneen maalimiehen paikan, mutta palasi sitten lähtöpisteeseen. Itse etsinnät sujuivat oikein hyvin. Haukkuilmaisu tulee suht vaivatta, kestoa sille ei vielä ole otettu. Riskan ohjattavuus paranee huomattavasti tyhjälle alueelle hukatun energiaryöpyn jälkeen.

Maria ja lumikengät:
Olihan keli!!! Ei meillä ny lumikenkien kans menny ihan putkeen - upottiin ihan pohjia myöten märkään lumeen, vaikka paremmin kulettiin ku noi muut. Nauru Vahingosta viisastuneena seuraavat reenit on aamusta, josko vaikka ei olis ihan yhtä läpimärkä ja kantamaton lumi. Otan myös koirat mukaan ensi sunnuntaina. :P